perjantai 6. maaliskuuta 2015

Mites ne treenit

Mä oon ollu todella tyytyväinen nyt kun oon uskaltautunut sinne salille! Tuntuu että lihakset saa oikeasti tehdä töitä ja ne tulee kunnolla kipeeksi, ei kuitenkaan liikaa. Olen aloitellut suht varovasti, vaikka olenkin saanut lisätä painoja verrattuna kotona treenaamiseen. Olen kuitenkin siirtynyt entisistä 20 toiston sarjoista viiteentoista ja yrittänyt katsoa painon sen mukaan, että viimeiset toistot tuntuvat raskailta. Teen edelleen kolme sarjaa per liike. Haukkareissa on ollut sen verran sopivasti painoa, että eilenkin vedin 12 toistoa vähän hampaat irvessä :D
Olen nyt toistaiseksi käyttäny vanhaa kaksijakoista saliohjelmaa, jonka sain joskus aiemmin salilla käydessä. On ollut vähän jännittävää etsiä salilta laitteita joita liikkeisiin tarvitaan, kun ne ovat tietysti vähän erilaisia kuin edellisellä salilla. Sen lisäksi jotkut liikkeet ovat vaatineet rohkeaa kokeilua, että mites ne nyt menikään. Esimerkiksi eilen rintalihas liike, jossa ollaan penkissä joka on 45 asteen kulmassa ja tehdään vipunostoja sivulta ylös. Hyvin sekin lopulta sujui.

Kuntosalini jumppasalissa saa välillä olla ihan yksin. Silloin kehtaa ottaa pari kuvaakin. Täällä tehdään esim matto ja pallo jutut :)


On ihanaa ollut huomata että mulla on oikeesti lihakset alkaneet kehittymään. Vatsalihakset tuntuu kovilta kun niitä jännittää, pakaroissakin on jännittäessä oikeesti lihas siellä sisällä ja siihen on tullut muotoa. Puhumattakaan haukkarista ja olkapäästä. Eihän ne sillälailla erityisesti vielä erotu, mutta salin hyvässä valaistuksessa niitä pääsee jo ihailemaan peilistä. Se tuntuu mukavalta. Eihän mulla ole tarkoistuskaan tehdä itsestäni mitään lihaskimppua, mutta tykkäisin silti että lihasmuodot näkyisi vähän normaalitilassakin.Jouduin jättämään tämän flunssan vuoksi saliohjauksen tänään väliin, enkä tiedä milloin saan uuden ajan. Se ei onneksi nyt haittaa, koska olen rohkaistunut vanhan ohjelman kanssa ja se tuntuu hyvältä. Vanhat jutut muistuvat pikkuhiljaa mieleen ja alkaa tulla itsevarmempi olo. En vilkuile enää jatkuvasti ympärilleni, että kattooko joku, että mitä ihmettä mä puuhaan! On ollut hauska huomata, että ihan tavallisia ihmisiä siellä salilla käy, joidenkin kanssa olen uskaltautunut juttelemaankin vähäsen :)

Tästä on hyvä jatkaa, kunhan tervehdyn kunnolla! -Mia

2 kommenttia:

  1. Kyllä se salitreeni vie vaan eteenpäin. :) Kiva, että oot uskaltautunut sinne ja maltillinen aloittaminen seä toistojen vähentäminen 20:stä 15:sta kuulostaa hyvältä! Tsemppiä treeneihin ja kivaa viikonlopun jatkoa Mia!

    VastaaPoista