sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Viikkoraportti 3

Näin ne viikot etenee! 13 viikkoa kesään tässä vaiheessa :) Tähän voisin yhdistää myös yhteenvetoa herkuttoman loppuhelmikuun sujumisesta. Se päättyi nimittäin eilen, noh, periaatteessa vähän ajoissa, mutta sallittakoon se, koska meillä oli tosiaan ne pippalot. Mutta täytyypä todeta, että kolmen viikon herkuttelu lakko teki tehtävänsä, eli pääsin tavoitteeseni, joka oli saada se tasainen olo ja addiktion pois jäänti. Mun ruokailut meni aamusta asti ensin ihan normaaliin tapaan. Illalla ne sitten vaihtui viiniin, siideriin ja sipseihin. Vähän kävi tää perusmoka, että unohdin juoda illan aikana vettä, joten hirveä hedari pääsi yllättämään mut yhdessä vaiheessa. Positiivista oli kuitenkin se, ettei aamulla herätessä ollut kamalaa krapulaa! Aamulla pääsi korjailemaan nestehukkaa. Söin ensialkuun sämpylää ja heitin päälle metukat, kinkut ja sulatejuustot, jotka uppos oikein mainiosti, mutta suklaavanukasta en voinut syödä kuin yhden lusikallisen! Totesin vaan, ettei mun tee sitä yhtään mieli. Sokerilakko toimii todella.

Oli myös hauska huomata, että vaikka aamulla himoitsin perinteisesti krapulamättöä ja haettiinkin semmoista miehen kanssa, niin mä en pystynyt syömään mun aurajuustorullasta edes puolia! Tuolla se loppu odottelee jääkaapissa, mutta koska vieläkään ei tee mieli, niin syötän sen miehelle ;)
Huominen jatkuu taas normaalisti aamupuurolla ja arkiruoalla.

Nyt ei oo sporttivartti kuvia, vaan lauantain lookki. On muuten niin ihanaa välillä päästä laittautumaan kunnolla! :)


Mutta palataan sitten varsinaiseen viikon sujumiseen

Maanantai: Koko kehon lihaskunto kotona ja päälle 10-15 min hölkkää
Tiistai: Lepo
Keskiviikko: 50 min vaunulenkki, Lihaskuntoa kotona ( ei ollut mikään paras treeni ja jätin sen loppuvaiheessa vähän kesken.
Torstai: Lepo
Perjantai: Kuntosalitreeni, lähes koko keho
Lauantai: Lepoa ja herkuttelua :)
Sunnuntai: -""-

Ei mikään paras viikko, mutta ei huonokaan! Perjantain kuntosalireissu oli kyllä mainio, ja siitä sai hyvät tuntumat mm. pakaraosastolle. Ensiviikolla pääsee sitten pumppailemaan lisää!
Mulla oli muuten tänä aamuna ensimmäinen aamu kun en käynyt vaa'alla ja nyt mä teenkin tämmöisen julkisen tavoitteen itselleni ensi viikolle, etten käy vaa'alla ennen sunnuntaita! Silloinhan taitaakin olla kuukausiraportin aika ja katotaan muutoksia sitten lähemmin :) Edit, eipäs taidakaan olla vielä silloin kuukausiraportin aika! Olen nyt vähän sekaisin näiden viikkojen kanssa, täytyy selventää jossain vaiheessa! ;)

Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille! - Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti