sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Viikkoraportti 4

Nyt on vähän semmoinen tylsä olo kirjoittaa tätä viikkoraporttia, ku tää viikko meni kyllä ihan plörinäks. Mutta aina ei voi onnistua ja välillä pitää olla niitä kehnompiakin viikkoja.

Tässä viikon treenit:
Maanantai : Lepo
Tiistai: Salitreeni, alakroppa painotus
Keskiviikko: Lepo
Torstai: Salitreeni, yläkroppaa
Perjantai: Flunssa lepoa
Lauantai: Lepo
Sunnuntai: LepoEttä juu, tulihan mulle se kaksi salikertaa kuitenkin, ettei nyt ihan laakereilla levätty ja onhan toi flunssa tietysti väistämätön este. Se mikä ehkä enempi ärsyttää on tää ruokavalion täydellinen käsistä riistäytyminen! Siis käytännössä koko kolme päivää kestänyt mässäily.  Aamut ja aamupäivä jaksoi vielä mennä hyvin normaalilla ruoalla, mutta illalla alkoi namit ja sipsit maistumaan. Siis miten voi vastustaa juustonaksuja? Mä oon nyt aatellu että aloitan huomenna taas ruokapäiväkirjan pitämisen. Sen lisäks musta tuntuu että kaivattaisiin jotain lisä inspistä! Ehkä uusi treenivaate? 
Noi ilmatkin on ollu niin masentavia, että ei kyl mikään ihme että vielä pienen flunssan paukatessa päälle tahtoo vähän hemmotella itseään jollain. Huoh... Ei tää kyllä aina helppoa ole :D Mulla on nyt 7 viikkoa takana ja johonkin täydelliseen elämäntapa muutokseen taitaa kuitenkin aina mennä pitkä aika, ehkä vuosi jos on sinnikäs? Jotenkin tuntuu että voisi pikkuhiljaa alkaa suunnittelemaan jotain uusia tavoitteita, huhtikuulle ja toukokuulle. Herkkulakko mulle pamahti kyl nyt justiinsa ja kestää 2 viikkoa (Silloin on toisen pojan synttäri juhlat ;) )

Näillä mennään, ensi viikon treenitavoite on 4 liikunta suoritusta, ehkä kolme niistä salia ja yksi juoksulenkki. Viikon päästä on nyt sit se kuukausiraportti ja sitä vois pitää yhtenä tsemppaajana :)
Millä te muut tsemppaatte ittenne huonojen kausien jälkeen uuteen nousuun? 

Reipasta alkuviikkoa!  - Mia

4 kommenttia:

 1. Minut auttoi aikoinaan alkuun juuri nuo kalenteriin merkityt liikunnat. Oli mentävä kun oli kerran sen niin suunnitellut. :) Nyt menee jo automaattiohjauksella. Pidä vaan sitkeästi kiinni rutiineista, ja palaa aina ruotuun repsahdusten jälkeen. Menneet on menneitä, ei niitä kannata murehtia. Uusi päivä, uusi mahdollisuus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo vielä uskaltanut laittaa treenejä etukäteen kalenteriin, vaikka se vois ollakin ihan hyvä käytäntö! Tulee kuitenkin ehkä suurempi epäonnistumisen pelko jos ne ei toteudukaan :D
   kiitos tsempistä, joka kerta tässä ollaan nyt noustu kuitenkin, se on jo muutos edelliseen elämään :D

   Poista
  2. Rohkeasti vaan jumppa kalenteriin! :) Ei tule maailman reuna vastaan, vaikka se jäisi väliin. :D Toisaalta ihmisen pää toimii sillä lailla hauskasti, että kun olet suunnitellut tekeväsi jotain, alat vaistomaisesti sovittaa toimintaasi sen mukaan että suunnitelma toteutuu. Jos haluat, niin käy linkkaamassa oma alkutarinasi blogiini! On kannustavaa lukea näitä uusia alkuja ja onnistumisia!

   http://kuntoharakka.blogspot.fi/2015/03/miten-sain-itseni-liikkeelle.html

   Poista
  3. Eihän sitä voi tietää jos ei edes kokeile, joten ehkä annan jossain vaiheessa treenikalenterille mahdollisuuden ;) minäpä käyn linkkaamassa :)

   Poista