sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Vihreää voimaa

Nyt tuli testattua taas pikkusen vihreämpää smoothieta. Tää oli jo sellainen missä vihreys maistui ja värikin oli kohdillaan. Jopa niinkin hyvin, ettei mies edes suostunut maistamaan :D Sainpahan kaikki vitamiinit itselleni.



Mä laitoin eilen babypinaatin loput pakkaseen lehtikaalien kaveriksi. Tyhjätyt raejuustopurkit toimii loistavina pakastusrasioina ja jos käytössä on läpinäkyvät kannet, näkee helposti mitä se sisältää. Sieltä ne pikkupinaatit pääsee helposti munakkaankin sekaan. Pinaattimunakas on ihan herkkuiltapala!


Joukkoon laitoin tällä kertaa rahkan sijaa luonnonjogurttia. Vihreyttä tavoittelin tammenlehväsalaatilla, pinaatilla, lehtikaalilla ja avokadolla. Makeutta sai lisäämällä joukkoon vähän banaania ja kuituja laitoin kauraleseistä. Mä en oo oikeestaan koskaan kaivannut sen enempää makeutta aamupirtelöihini, vaikka ilmeisesti hunaja tai joku nestemäinen makeutusaine voisi toimia siinä tapauksessa, että haluaa vähän makeampaa. Notkistin smoothien lirauksella rasvatonta maitoa ja ihan vedellä. Seuraavaksi tahtoisin kokeilla päärynää, siitä voisi tulla aika raikas lisä.

So fresh, oli hyvää




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti