torstai 12. helmikuuta 2015

Eräänä aamuna

Päätinpä tehdä vihersmoothieta. Syön yleensä puuroa aamulla, mutta sitten kun se kyllästyttää, teen smoothien. Vihersmoothie ajatus tuli siitä kun mieheni sairastui pieneen flunssaan ja itse haluan välttää nyt kaikki semmoiset! No, pelkkä tahtominen ei aina riitä ja seuraavana yönä siitä mullakin alkoi olla tuntemuksia kitalaessa. Voi ei. Nyt kaikki aseet käyttöön!
Mistään vielä mitään sen enempää tietämättä, tulee ajatus kaiken parantavasta vihreästä voimasta. Vitamiineja!
Tuumasta toimeen ja syntyy ensinmäinen vihersmoothieni, omasta päästä.


Tähän satsiin tuli:
- Lehtikaalia 
- Puolikas appelsiini
- Puolikas avokado
- 1 rkl kauraleseitä
- Vähän kurkkua
- Valkoherukoita
- Ehkä puoli purkkia rahkaa
- Vettä

Tästä tuli aika jämäkkää kylläkin. Oli se vielä juotavissa, mutta jos olisin lisännyt vettä, olisin saanut siitä kaksi juotavaa satsia. Ei vaan ollut toista juojaa ja en osaa sanoa kuinka tämmöiset smoothiet yleensä sailyy jääkaapissa? 
Tää ei ollu mitenkään erityisen herkkua, eikä kyllä yhtään pahaakaan. Kyllä se aamupalasta meni. Semmoinen yllättävän pehmeä maku ja mieto. Seuraavaksi haluan kokeilla jotain vielä vihreämpää smoothieta, sellaista missä oikein vitamiinit maistuu!

Puolen litran tuoppi ;) 

2 kommenttia:

  1. Innolla jään seurailemaan. :) Itse aloitin juuri blogin samalla aiheella, joten hauskaa seurata toisen samojen asioiden kanssa olevan mietteitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tosi kiva juttu! :) Kävinkin heti vilkaisemassa blogisi ja samalla matkallahan tässä mennään ja tosiaan kiva seurailla muidenkin juttuja :)

      Poista