lauantai 14. helmikuuta 2015

Takaisin hommiin

Nyt on hieno fiilis, mä tosiaan selätin sen alkavan flunssan, eikä yöllä tuntunut mitään kurkussa. Olisiko näistä mun rehujen popsimisista ollut hyötyä siis?
Pääsin siis tänään ekaa kertaa tiistain jälkeen reenaamaan ja vuorossa oli kehonhuolto tyyppinen Jang Su tunti. Kyseessä on fysioterapiaa ja kamppailulajeja yhdistelevä tunti ja tällä kurssilla on keskitytty lantion seudun vahvistamiseen. En tiedä onko tätä kyseistä lajia olemassa missään muualla, kuin täällä Lahdessa yhdellä salilla. Itse sain kuuden kerran kurssin veljeltäni lahjaksi ja nyt on sitten enää yksi kerta jäljellä.Muutenkin päivä on ollut touhukas ja ohjelmaan on kuulunut esimerkiksi syntymäpäivät. Se olikin mulle sellainen ensimmäinen julkinen koetinkivi tämän herkkulakon kanssa. Tavallaan mulla ei ollut mitään ongelmaa olla syömättä herkkuja, koska päätökseni on niin vahva. Pieni katumus iski kyllä nähdessäni mitä kaikkia ihania herkkuja siellä pöydässä olikaan! Kakku täynnä m&m karkkeja! Toinen mieltä askarruttava asia on tietenkin aina, mitä muut ajattelee, ja etenkin juhlien järjestäjä. Onko loukkaavaa olla syömättä tarjolla olevia antimia? Niin monesti on tullut esimerkiksi kylässä otettua piirakkaa tai mitä nyt tarjolla on ollut, ihan vain kohteliaisuudesta. Vaikka ei ole välttämättä edes tehnyt mieli. Nyt sitten ihastelin emännälle hänen leipomuksiaan ja totesin samaan syssyyn, että valitettavasti mulla jää nyt väliin tämän herkkulakon vuoksi. Mies sai syödä minunkin osuuteni. Kahvit sentään join :)Iltasella väänsin sitten itselleni herkkusalaatin. Tammenlehväsalaattia, jääsalaattia, tomaattia, kurkkua, rucolaa, cashewpähkinöitä, katkarapuja ja avokadoa. Ripsautin vielä hyppysellisen ruususuolaa pinnalle. Silloin mun mielestä avokadon maku tulee paremmin esille :)
Huomenna olisikin sitten blogin ensimmäisen viikkoraportin vuoro! Täytyykin pohtia, miten sitä alkaa toteuttamaan :) Tätä ei vielä taida kukaan ihmeemmin lueskella, mutta jos siellä jo joku on, niin voi kommentoida ideoita! :)

-Mia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti