lauantai 21. maaliskuuta 2015

Onnistumisen iloa!

Hitsi ku on ollu hieno fiilis, kun tällä viikolla olen huomannut konkreettisia juttuja kunnon kasvamisesta. Mulla oli keskiviikkona vihdoin se saliohjaus ja sain uuden ohjelman. En ihan vielä tiedä millainen se ohjelma kokonaisuudessaan on, koska en ole saanut paperia vielä kätösiini. Meillä oli vain tiukka tunti aikaa ja kävimme vain uudet ja haastavimmat liikkeet läpi. Olen kyllä innoissani ohjelmasta! Koska olin jo tehnyt kaksijakoista ohjelmaa ja mulla on jo pohjalla salikokemusta, personal trainer oli sitä mieltä että hyötyisin nyt kolmijakoisesta ohjelmasta. Varsinkin kun tavoitteena on käydä salilla kolme kertaa viikossa. Hän oli sitä mieltä että lähdetään tekemään haasteellisempaa ohjelmaa. Uskon että jos ja kun vain pääsen toteuttamaan tätä nyt, niin alkaa ihan uusia tuloksiakin tulla!
Oli mukavaa kun pt kehui  tekniikoitani ja että mulla on kehon hallinta hyvin hallussa :)Uuteen ohjelmaan kuuluu kaikkea kivaa, kuten penkkipunnerrusta ja leuanvetoa! Sellaisia liikkeitä, joita itekseni en kuuna päivänä olisi uskaltanut kokeilla. Olin salaisesti haaveillutkin esim juuri leuanvetojen  tekemisestä, mutta nyt haaveeni toteutettiin. En ole koskaan tehnyt yhtäkään, mutta nytpä tein, mutta vähän avustuksella ;) Tankoon laitettiin iso kuminauha joka tuli toisen jalan alle ja sen avulla minäkin pystyin tuohon haastavaa liikkeeseen! Salilla olisi ollut myös se leuanveto laite, mutta pt:n mukaan tangolla siihen saa paremman tuntuman ja fiiliksen. Ehkä vielä jonain päivänä vedän leukoja myös ilman kumpparia. Se olisi tosi siistiä!Tuli testattua myös muita liikkeitä, jotka ennen olivat tuskaa minulle, tai jopa mahdottomia. Kuten ojentajapunnerrus. Ja nyt sekin sujui hienosti.
Ohjelmaa toteutetaan kolmen viikon jaksoissa niin, että ekalla viikolla toistot on 15-20, toisella 12-15 ja kolmannella 8-12. Eli painotkin sitten kasvaa, että saa lyhyistä sarjoista kaiken irti. Sitten joko pidetään kevyt viikko tai aloitetaan kierros alusta. Vähän omaa kehoa kuunnellen, että mitä se kaipaakaan :)Tää viikko meni treenien osalta yllättävän hyvin, vaikka mun mittapuulla oli tosi kiireinen viikko. Töitä, synttäri järjestelyjä ja muita menoja.
Kävin maanantaina salilla tekemässä alakroppapainotteisen treenin, tiistaina olin illan töissä, keskiviikkona oli se saliohjelman teko, jossa osan liikkeistä teimme loppuun asti, eli tuntumaa saatiin ;) Illalla kävin vielä 5km lenkillä ja nyt se meni 2 minuuttia nopeammin ;) torstaina vietin taas illan töissä. Perjantaina kävin 45 minuutin reippaalla kävelylenkillä ja tänään arvon että menenkö salille, lenkille vai pidänkö lepopäivää vielä. Eilinen meni ihan herkutellessa ja kattoo nyt joutuuko tänään vielä maistelemaan porkkanakakkua ;) Sitten voisikin pitää taas matalaa linjaa pääsiäiseen asti. Silloin on pakko saada mignon muna tai pari.Innostuinpa eilen vielä testaamaan miesten punnerrusta ekaa kertaa aloituksen jälkeen ja sain tehtyä kylmiltään 18 toistoa! Se tuntui hienolta,  varsinkin kun ajatellaan taas sitä mistä on lähdetty liikkeelle. Alussa tein naistenpunnerruksia sen kymmenen kappaletta, ja nekin hurjalla sinnikkyydellä. Että kyllä on kehitystä tapahtunut. Nyt olen myös saanut kommenttia hoikistuneesta olemuksesta, joten totta sekin lause jossa kerrotaan kahdeksan viikon harjoittelun jälkeen muiden ihmisten huomaavan muutoksen :) Neljä viikkoa vielä niin loppu maailma huomaa :D haha!
Tästä on taas hyvä fiilis jatkaa ja viikon takaiset innostuksen laantumiset on tiessään :)

Miten muut on huomanneet kehitystä itsessään? :)
- Mia

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa lukea tämmöstä postausta, saa kyllä motivaatiota itselleenkin :) Toivottavasti sujuu jatkossakin yhtä mukavasti, selvästi oot ainakin innoissas uudesta ohjelmasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla :) kyllä se sinnikkyys tuo tulosta, vaikka klisee onkin :) ehkäpä pian luen sulta vastaavanlaisen postauksen ;)

      Poista