maanantai 23. maaliskuuta 2015

Itku tuli

Hirveellä innolla lähdin tänään salille, olin muistelevinani, että edessä olisi jalkapäivä joten asennoitunu siihen sitten. En tosiaan ollut vielä nähnyt käytännössä, millainen ohjelma olisi tulossa, vaan sain sen vastaanotto tiskiltä salille mennessä. Nopeella vilkaisulla paperi näytti tosi sekavalta, enkä ymmärtänyt sitä. Missä ne jalkaliikkeet nyt olikaan?! Nopeesti sain huomata, että paperia oli 6 arkkia, kaks paperia per ohjelma ja että tänään olikin vuorossa olkapäät, rintaa, ojentajia. Että sillälailla! Aloitin normaalisti lämmittelyllä crosstrainerissä, 10 minuuttia. Siitä penkkipunnerruksiin, jotka sujui kyllä hyvin :) Ojentajat ja olkapäät niitä harmituksia sitten aiheuttivatkin. Ojentajapunnerrus oli ihan tuskaa ja ehkä viiden-seitsemän toiston jälkeen lysähdin maahan itku silmässä. Tosi noloa vielä kun jumppa salissa oli joku muukin samaan aikaan treenaamassa. Seuraavan kerran olkapäitä tehdessä tuntui että alkaa itkettää kun ei vaan noussut! Mulla piti olla kevyt viikko, toistoja 15-20 eikä painotkaan olleet mitkään ylivoimaiset. Mitä ne viikot tuo tullessaan, kun painoja pitäisi muka nostaa? Jotenkin tunsin oloni pettyneeksi, etten olekaan vielä niin hyvässä kunnossa, kuin musta aiemmin tuntui. 

Sit kunnolla ruokaa sisuksiin! Kinkkupastaa ja kasviksia. Loraus oliiviöljyä ja raejuustoa :)


Nyt sitten kasailen itteäni täällä. Keskiviikkona nyt ilmeisesti olis se jalkapäivä ja nyt pystyy paremmin asennoitumaan ja valmistautumaan siihen.
Ja ajatellaan nyt sitäkin, että periaatteessa mähän en oo ikinä tehnyt noita liikkeitä silleen kunnolla. Miten se voisi ekalla kerralla olla helppoa? Sehän olis turhaa jos ei olis mitään missä kehittyä! Nyt mä voin keskittyä tekemään noi treenit niin hyvin kuin jaksan ja pikkuhiljaa voin alkaa huomaamaan kehitystä. Sehän on väistämätöntä, jos tekee duunin, saa tuloksia. Aloin kyllä heti arvostamaan kaikkia kovasti treenaavia salityyppejä! Kovaa työtä toi on, mutta sellaista mitä mä haluun tehä ja missä kehittyä :)

Katotaan kuin kipeenä olen huomenna sitten :D Ei muuta ku uutta kohti taas :)

- Mia 

2 kommenttia:

  1. tosi kiva tää sun blogi :) ja kannattaa vaan laittaa niin pienet painot että takuulla jaksaa tehdä ne mitä pitääkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, mukavaa että tykkäät :) Kyllä mä tänään jo kattelin samaisessa treenissä noita painoja paremmin kohdalleen ;)

      Poista