maanantai 2. maaliskuuta 2015

Kostean illan jälkiseuraukset

Niin ihanaa kuin olikin olla vapaalla ja pistää pitkästä aikaa (lue: ekaa kertaa puoleen vuoteen) aivot narikkaan, niin tänään on ollut pientä katumusta ilmassa. Emmä tiedä onko nyt joku ikävaikutus myös, mutta musta tuntuu että mun kroppa on ihan sekaisin sen lauantain ryypiskelyn jäljiltä.



Eli jos ajattelee, että lauantai oli se mun "herkkupäivä", jolloin olen vapaalla, enkä ajattele syömisiä tai urheilua. Sehän ei jää siihen yhteen päivään, vaan tilanne jatkuu sunnuntaina. Nukutaan pitkään, kukaan hullu ei syö krapulassa aamupuuroa ja kun nälkä iskee, se iskee niin pahasti, että tahdot syödä kaikkea ja mahdollisimman rasvaista ja suolaista. Noin niinkuin perinteisesti. Toisaalta samaan aikaan ruokahalut on menny jos on yhtään huono olo. Niinkuin mullekin kävi sen kebabin syönnin jälkeen. En sitten syönytkään mitään muuta ennen iltaa ja veden juontikin jäi varmasti vähemmälle kuin normaalisti. Iltapalan jälkeen iski omituinen huono olo ja vatsan polte. Se häiritsi lopulta mun untakin ja nukuin erittäin huonosti. Eli kaksi huonosti nukuttua yötä ja ihan omasta syystä. Enkä mä ole vielä tänäänkään kunnossa! Väsymys painaa ja vaikka tänään ruokailut on ollut kunnossa (aamupuuro maistui oikeesti uskomattoman hyvältä!), niin koko päivän on ollut sellainen lössähtänyt olo. Maha on ihan turvoksissa, raukka varmaan ihan shokissa tän kaiken jäljiltä.




No, mun "onni" on se, että tämmösiä iltoja/viikonloppuja mulla on todella harvassa :D Sen takia en mitään stressiä tästä otakaan. Tiedän että seuraava kerta on pitkän ajan päässä, puhutaan viikoista ellei kuukausista. Mutta ajatellaan että on vapaa ihminen, niinkuin siis lapseton (okei, jotkut lapsellisetkin harrastavat juomista usein ja se on mulle ihan fine ;) ), jolloin noita iltoja tulee pari kuukaudessa, ehkä useamminkin?
Mä en usko että tämä mun ryyppyilta laittoi yhtään kauemmaksi mun tavoitteita kesäkunnon tai muun hyvinvoinnin suhteen, mutta useampi kerta varmasti vaikuttaisi jo niin, että "nollaaminen" johtaa tulosten nollaamiseen.
Kyllä tää olo kertoo siitä että muutosta olen saanut jo aikaseksi. Jos mä en olis jo näin syvällä tässä hommassa, olis todella vaikeaa palata normaaliin arkeen! Ja oonhan mä siis elänyt sitä elämää joskus. Sitähän voi myöskin miettiä, voisiko noi bile illat hoitaa myös jotenkin keholle (ja mielelle) armollisella tavalla ja se voisikin olla myös hyvä haaste ;)

Noh, nää nyt on vaan mun oivalluksia ja pohdintoja, joita tuli tänään mieleen kun kirosin olojani. Mulla jäi sitten se salireissukin väliin ja se sapettaa myös. Huomenna on sitten jo ihan pakko mennä, muuten tulee semmonen morkkis että oksat pois! :D

Otetaan hommat tosissaan, muttei liian vakavasti ;) - Mia

3 kommenttia:

  1. Jos yhtään lohduttaa, ni mulla meni vähän saman suuntasesti vkloppu... No en ny vetäny darramättöjä, mut pikkuset kännit kyllä lauantaina :D ja la-illalla söin myös karkkia...ja kakkua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kohtalotoveri :) kai pääsit jo ruotuun? ;) mulla tänään eka normaali päivä :D

      Poista
  2. Pääsin joo onneks! Edes sunnuntai ei menny pilalle :D Kävin jopa kävelyllä.... mut se lauantai-ilta oli aikamoista mörssäämistä :D hyvä et sullaki ari palannu! :D

    VastaaPoista